niat aku ...

hidup ! ya aku masih hidup . terima kasih alam maya sebab tidak membunag blog ini kerana tidak dikemaskini selama hampir setahun . maafkan saya semuanya blogger sekalian. maafkan diri ini kerana tidak setia . macam ada orang perasaan aku tak update. wakakaka . aduhhh 

siri bercakap dengan diri sendiri bermula lagi. entahlah apa yang aku sibukkan sehinggablog ini berkarat sekarat-karatnya. kot kalo keta , lama dah tak boleh jalan. start engine pun x boleh . hurmmmm... 

hari ini buat pertama kalinya aku menulis . ada niat , tahun lalu aku berniat  untuk menyahaktifkan blog. ada niat . entah lah , malas ! malas menulis mungkin, atau aku dah tak nampak tujuan di sebaik blog ini. tapi , setelah sekian lamanya hati kembali berbisik ' inn tulis la sekata dua kata ' . 

so hari ini , ini buat pertama kalinya untuk tahun ini . doakan ini bukan yang terakhir. banyak nak ceta , banyak nak kongsi , cuma malas menaip . kadang kekangan masa . terlalu banyak komitmen yang bukan-bukan , tapi dituntut untuk dibuat . 

ok la kita sambung kejap lagi aku nak makan asam sat . 


No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P