Aku dan NG

Ada sisi aku ramai yang tak tau. Bukan sebab nak merahsiakan , cuma takde orang tanya ! haha . takdenya , aku suka begini . rahsia itu menjadikan kita lain dari yang lain . mungkin tak lah istimewa sangat , bolehlah perasaan diri sendiri kot la la la ~ stop !

sejak dulu aku suka dengan binatang , terutamanya kucing . hidup dalam family yang memang sukakan kucing menjadikan kucing itu adalah antara teman terbaik yang pernah aku ada . selain kucing, aku ni memang suka nature . kampung girl ! rasanya semua hutan kat kampung aku tu dah penah aku masuk . rasanyalahh ... 

dulu , duluuu ceta zaman budak , muka comot . semua benda aku tak takut kecuali binatang bahayalah termasuk lintah . haha . katak ? aku carik bawah kayu buruk ko, mana aku takut. takat cacing ? hurmm aku buat koleksi . itu ceta dulu, ceta sekarang beza 360 darjah pusing . hahaha . faktor usia mengubah siapa kita . fakta ! 

eh apa aku mengarut ni, sebenarnya aku tengah seronok ni. sebab ? baru hari ini aku tau yang KL ada store Nat Geo . yahuuu ertinya bole beli segala merchandise Nat Geo . seronok ! Tshirt antara benda yang mahu dimiliki. 

 

selain 701 , channel astro yang menjadi kesukaan aku gerenti korang dah tahu kan ... 550-556. aku boleh duduk depan tv sehari dengan hanya menukar channel 550, 551, 552,553, 554, 555 dan 556 ! heaven. most of my friends knows. lately i have been thinking to go nature , maybe leaving my current job just for a awhile . enjoying my passion , animal and nature . im kind that person . nothing wrong. 

always go nature if you felt nothing . always go with your heart without thinking others judgement . people will tell you what you want , but will you , they will be there for you? stand on your foot is better . 

bye gud nite homies. 


No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P