Vietnam yang Indah

Oh la la ... cerita lapuk , yang cuba dibarukan HAHAHA . Ini la akibatnya kalo mood datang tenggelam timbul dan kadang-kadang tak tau ada mood ke takdak mood ? Pelikkkk ko . Bila aku pegi tempat ni ? hok alohh lupaaa , haha ok sebenarnya tahun lalu bulan september . Seperti biasa , temannya seperti biasa The One and Only her. I can count on her like forever, like my shadow. How lucky i am to get know her in my life. My best enemy also. 

Ho Chi Minh City 

Kami sukakan cabaran , berjalan sendiri untuk mencari kepuasan sebagai adventures dan pengalaman hidup.  Kalo ikutkan kata hati , kami teringin untuk terbang lebih jauh , but we know the limit of our capability ( kos terbang ohh ) . Tapi kami berpuas hati untuk Asia Tenggara. We love wherever we go. 

sedikit cerita dan gambar sepanjang perjalanan , hanya untuk kepuasan diri sendiri. Jangan risau , for muslim Ho Chi Minh banyak kedai makan muslim so makan pun taklah kena ikat perut hehe ( untuk pencinta nasik seperti saya ) . so enjoy this trip . 

I bought something here 

Muzium 

I am weirdo sometimes haha 


One of halal restaurant in Ho Chi Minh ' Halal Saigo ' 


Kawan dari Korea dan Jepun .

Think enough for now , im so sleepy rite now , will continue later tapi tak tau bila hahaha. Nite guys . 

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P