Penat mak !

Ok penat-penat pun sempat lagi update blog nie , maknaya tak penat sangat la haha...okey sebenarnya memang aku penat gilerrrr ! Alhamdulillah habis juga akhirnya sukan sekolah kami . Takpe la rumah sukan aku tak menang, sekurang-kurangnya kami memang 4x100m dan 4x400m ( lelaki ) muahahaha puas hati !!! Extra suka bila team perbarisan kami menang , syukurr laa...almaklumlah takde atlet , tapi budak-budak aku semuanya penuh dengan semangat sukan , sentiasa mahu walaupun tahu lawan bukan calang-calang...hehe ... kita cuba tahun depan lagi yee...Majulah sukan untuk kesihatan ... 



Tak sabar rasanya nak tengok Olimpik games ... yeyeye

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P