Azam Tahun 2012 !

Selamat tinggal 2011 , terima kasih untuk tahun itu...apa yang special ? meh aku nak pikir kejap, emmm emmm emmm macam besa jer owhhh ada ada !!! Dapat bercuti di Jakarta dan Bandung ! waaaa~ The most extravaganza things happen to me..hehe...tau-tau jelah aku nie memang kaki jalan, tercapai juga hasrat nak pegi melancong, thanks to my friend Flora. 

Dan selamat datang 2012, kau ku nanti dengan hati yang berbunga ha ha ha...berhasrat untuk memiliki sesuatu pada tahun ini, banyakkkk! aku kira guna jari memang tak cukup. Nafsu belaka ! well...ishh nak tobat laa.

Planning for 2012 ? ouh mestilah ada, dan yang pastinya tahun nie aku nak melancong kat Hanoi lak, ekk sila jangan jeles. Perasan ! haha...Hanoi im coming. la la la, jom kira hari yeyeye.. gileee.

2 comments:

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P