segmen sengal..klik jer

Ok...frankly speaking la entry nie dibuat untuk menambahkan follower blog aku..hahaha...saja la, mesti ramai kata

-ko nak buat apa follower ramai2??Ko nak glamer ek??ker ko nak cari bakal suami??...
-Aku nak jawab, ikhlas. -Aku tengok ramai follower nie best apa, bole kongsi macam2 ceta-so alasan lain takde.

so sapa rasa nak follow, follow jer, will follow you back, kalo taknak follow aku suh korang pikir 2 kali lagi 3 kali lagi hikhik, kiddin...




3 comments:

  1. segmen sengal pun ada?
    hehehehe
    macam2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

    ReplyDelete
  2. mrs ayesha~Macam terdesak kan..hahaha kiddin.

    Hans~Thanks utk review Ombak Rindu..dah tengok!ahaks 5/5 bro!!!..
    segmen sengal nie seperti bakal ada sequel...muahaha

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P