OR...Terbaekkk!

Yes!Penghujung tahun yang bagus untuk mata aku...terbaik setelah lama bertapa di ruang kerja yang menyesakan otak, keluar seketika dan berjaya!Terima kasih En.Hans untuk review OR yang sangat bagus dan membuatkan semakin nekad ke panggung (klik sini review OR by Hans)hoho...

Nak ulas panjang-panjang pun malas, sebab ramai dah ulas, kalo nak baca jugak klik link di atas, gerenti korang angguk2 geleng2 nak tengok dua kali hahaha...

Saya sangat berpuas hati dengan dengan lakonan setiap pelakon, Aaron Aziz dengan linangan airmata, huhh mampu membuatkan aku sebak sama, Maya Karin dengan mainan emosi, Lisa walaupun ramai mengatakan lakonanya yang over but its really her...Terima kasih.


~Babak paling menyentuh hati, ketika Izzah meletakkan kepala di dada Haris yang tertidur, kemudian OST ini mengiringi mainan jiwa...how touching~~Terbaekkk..muahaha

2 comments:

  1. tq link kan review filem saya di entry kamu :-)

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P