dua kebetulan..eh eh

Ahad...bersuka-suka bangun lewat, bila lagi aku mau tido sesedap rasa kalo bukan hujung minggu tercinta ini, bantai tido untuk seminggu yang penuh dengan keja itu ini.syukurrr..mau masak?terasa malas (sebenarnya memang malas hahaha), nasib restoran tak tutup hari ahad akakaka.

Ok cerita kebetulan ini kita ceritakan secara klise kerana...aku pun tak tau kenapa sentiasa ada kebetulan..keliru?aku pun keliru dengan semua ini, uisehh...ini kali kedua kebetulan yang membuatkan aku tersentak seketika, its a history that always remain me who i am two years ago..its called happines. Then it suddenly forgotten by time. ouhhhh kenapa pula begini, mungkin kerana aku sendiri mau ? ahh kuasa minda tu...untuk itu, semoga ada kebetulan untuk kali ketiga..hihihi.

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P