Transformer itu sentiasa terbaik!

salam isnin...seperti tiada mood 'Black Monday' hari ini...mungkin penangan bercuti singkat,balik ke rumah di kinarut..hehe.relax sikit daripada tugas2 sebagai 'penjaga'..huhu.

kalo aku dah balik kk. pastinya aku sentiasa akan mencuri peluang untuk menonton wayang, almaklumlah bukan selalu dapat peluang begini huhu..macam sedih lak kan...bukan, cuma apabila kita di tempat di mana kemudahan seperti panggung wayang tidak disediakan, dan kemudiannya dapat pergi tempat yang penuh keseronokan seperti kk, pastinya aku akan 'merembat' 'menyempat' segalanya.

tengok wayang adalah antara keseronokan yang paling mengembirakan setelah sekian lama menyepi di bumi sebalik banjaran crocker itu...sabtu tu, bagun jer pagi aku mengirim sms kepada cik shiqa ajak tengok wayang..gerenti aa dia nak...kalo dia tak nak, aku paksa gak..dah aku takde kawan lain..ehehe

sampai kk around 12.00 pm kami terus tengok jadual tayangan...aku d ah plan awal2  nak tengok transformers 3..nak demand sikit tengok 3D punyer, baru real kan...lepad dah tayang kul 12.00, kami buat keputusan tengok jam 2.45 pm. ok la tu kam, bole jalan2 dulu..tengok2 orang (mungkin ada termengumpat sikt hehe)..

Transformers~Dark of The Moon~ 



awal tayangan aku dah kagum...pakai spek mata 3D buat aku tak henti 'wow' 'wow'..ahahahha.memang dunia imaginasi pembuat ceta nie tahap dewa bulan...sangat mengujakan aku..mungkin aku tak payah ceta apa jalan cerita kali nie, sebab filem nie dah lama main mungikn ramai blogger telah mengulas dengan baik. cumanya aku nak cakap .."Transformers terbaeekkkk punyerrr laa"..tidak pernah mengecewakan aku dan kamuuu~

p/s: kalo korang tak tengok lagi, pegilah tengok skali skala kita bermain di alam fantasi dunia robot, will set you free...

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P