situ sana sini Pertandingan Bercerita/Membaca Cerita Kanak-kanak




 seperti yang dijanjikan tadi...saya upload gambar kanak-kanak riang yang menyertai pertandingan yang saya telah menjadi hakim tidak bertauliah..ahaha layan saja..saya biarkan gambar-gambar ini bercerita bagaimana mereka sangat menghiburkan saya.



 ~bergambar kenang-kenangan~~tak tahan peace juga laa...:))~


 ~Irfan : si penyambung cerita~hahaha.nakal!

 ~Gud boy~Tekun membaca dengan mimik muka yang tidak berubah.:))


~PARA PEMENANG (semua yang ikut dapat hadiah sebab peserta 5 orang jer tapi xpe asal sume happy..hehe)

~No.5~
 ~No.3~


 ~No.2~

 ~No.1~yeyeye

...bersama kakak dan abang pelajar Tekniken..suka sangat la dorang..macam terlebih pula kan..kita layan ja..orait...thanks sudi melihat...muaaahh~


2 comments:

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P