saya faham.

update tengah malam umpama burung hantu, mata segar semacam je malam-malam...ngeeee~.apa ko mau cakap inn??kisah yang panjang ini aku pendekkan untuk mengelakkan sebarang penipuan atau tokok tambah..ahahah.

korang penah tak rasa yang terasa ada orang cakap pasal korang tapi bukan secara langsung...but korang surely tahu, faham dan mengerti, yang diucapkan itu ditujukkan kepada korang??penah ke tak??tak penah??tak pe...tak penting..haha.kiddin.

Aku punya pengalaman. baru je, yang herannya aku pun boleh faham...memang kata-kata tu ditujukkan kepada aku..aku ada kuasa psikik ke?ke kata-kata itu telah di spell nama aku??hahaha..mengarutlah ko nie inn.apa-apa la kan, mungkin mereka mempunyai sebab berbuat begitu. Tidak apa "saya faham :) ".

Kisah dulu banyak mengajar untuk aku lebih kerap memahami. lebih kerap untuk mendengar...Mengerti setiap dari kita ini kadang memerlukan masa untuk berbuat sesuatu.Kerana aku juga punya sebab untuk berbuat begitu.

2 comments:

  1. kita pasti terasa.. lalu berfikir sehingga sakit ati dan sakit otak.. lantas kita pasrah dan redha.. namun, bila kita mengadu pada tuhan, ajaib nya hati kita jadi tenang dan bersih..

    Luv Allah..Luv my fren yg ini..

    ReplyDelete
  2. amin..semoga kita masih di bawah keredhaan-Nya.
    yalah kita bersabar saja, kadang-kadang tiada guna melatah berlebih-lebih takut terbalik dunia hikhikhik...setiap darinya itu dugaan dan cobaan.kan kan kan~

    luv u too my pren..May Allah bless us

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P