Tafsirkan untuk saya.

salam hari rabu...mulanya aku nak buat entry untuk wordless wednesday, but round sekitar folder gambar2 aku, aku korek dari tahun nenek moyang sampailah aku besor gini, takde yang aku boleh aku katakan sebagai wordless...hahaha.so maybe next week la kan..yeyeye.

ooo sebenarnya aku nak minta tolong...tolong tafsirkan mimpi.la la la~hoho...saja2.sebab yang kuat untuk aku bertanya ialah, rasanya aku taklah rapat sangat dia...bole2 aja dia mimpi aku.aishhhh.PELIK!

ok...mimpi itu ialah jeng jeng jeng...aku takut!ahahahaha~dia mimpi aku meninggal dunia!!!orang pertama yang mimpi aku sebegtu rupa...mula2 aku rasa lucu, lama2 aku naik takut pula, ngeeee~
menambakan rasa pelik, dia menangis bila tau aku mati...aiii laaaa~sedih pula aku.

korang rasa ada maksud tak mimpi tu??atau hanya mainan tidur semata-mata..


5 comments:

  1. aku pernah mmpi mcm tu.. org kata person yg meninggal dalm mmpi tu akan panjajng umur... allhualam..

    ReplyDelete
  2. allahualam...kwn aku pun ada ckp gtu pjg umo, but org mimpikn aku tu pla yg mayb akan ditimpa mslh huhu...sekadar beringt kot.jgn terlalu pcy..heee

    ReplyDelete
  3. erkk.. aku dua kali dah mmpi org mati.. percaya ko? memula aku mmpi pkcik aku-bp ika. selang sehari aku dapat mesej dari kak Dila, bgtahu bapa dia meninggal.

    second- aku mmpi shamyn.huhu adik aku weh.. time mmpi kedua tu aku punya menagis teresak2 smpai terkeluar lg suara aku. nthen aku terjaga..huhu but lepas tu x da peristiwa yg terjadi. mngkin ada yg lain. cuma kita x sedar. allhuallam

    ReplyDelete
  4. aku pun penah mimpi org mati..mama n bapa aku suda..huhu..mgis jgn ckp la mcm betol2 tau skali bgun bsh mata...tapi ini la kali pertama org mimpi aku pla yg mati..isk isk.

    ReplyDelete
  5. mimpi juga mainan tidur kan.. jan la pikir.. anggp ja itu urang syg ma kita.heheh

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P