astro oh astro

salam untuk hari yang cerah ini (tempat aku cerah je hehe)...terasa rajin pula update hari nie, ahaa gara-gara astro aku kena cut, pastu pegi bayar kat mesin cash deposit public bank..tapi belum lagi masuk2.huh!tensen..tak boleh jadik, kalo tak on lagi nanti malam, macamana aku nak tengok 'stanza cinta'..tak boleh jadik nie!!

so solution??aku berhajat untuk menghancurkan mesin itu...hahahaha.tidaklah, aku akan mencuba untuk memujuk astro 'pak astro tolong sambungkan balik astro saya yeee, kalo tak saya saman!!!"..wakaka.kata-kata orang tension begini laa.

apa aku nak buat nie..aduhh...ooo ok blah dulu, aku nak pegi cuci keta..keta aku rupa dah macam tak mandi 2 bulan..kasihan c belang (nama keta aku):)).


2 comments:

  1. kami tiada astro sni.hehehe wahh, aku ngah fikir2 ni, samada p tgok konsert Jom heboh atau dudk umah tgok cerita kesukaan ko ni.hehe

    ReplyDelete
  2. jgn la ko p..sasak tu,kin sakit kepala..bek ko tingu d tb npk semua...stanza cinta msti ko tgk!!!br siuk kt cetaa nti..hihi.

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P