apabila bosan


Bosan??ok itu adalah sesuatu yang sering melanda hidup kita seharian, ok termasuk aku..wajiblah aku bosan, hidup sorang, boipren pun takde hahaahaha...kalo ada pun belum pasti aku tak bosan.

apa korang buat??aku??takala tahap kebosanan berada pada tahap dewa, keta itu jadi mangsa. mulalah aku menuju ke destinasi yang bukan-bukan. tapi disebabkan sekarang nie Keningau tengah anjur sukan SAGA (SABAH GAMES) opkos ramai datang, jadi bertambah sibuklah jalan2 itu, dan aku akan bertambah bosan!!!baik aku tak jalan...

so??aku duk rumah..MAIN GAME...wakakaka. tak pun aku tengok cd ke dvd ke, yang dah aku ulang 4 7 kali setahun...takpe janji aku bahagia daripada kebosanan...hahaha..

melayari interner pun boleh bosan!buka FB...blogwalking...korang suggest apa tuk elak kebosanan yang sedang melanda??isk isk isk...tensen mak..hehe.

p/s: bila bosan, aku memang suka merapu meraban merepek menulis kadang2 menyanyi...taaaaa~



2 comments:

  1. ari ni aku buhsan. kerja aku malas. aku chating dgn org.haha balik umah pun bosan lagi. aku msj ko tp ko lmbt reply, tmbah aku busan.haha last2 aku p bergado dgn en.Dot.. terus hilang bosan.hahaha

    ReplyDelete
  2. huiiiii misi ko berjaya ka tidak.haha eksaited

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P