SAH!aku dah jiwang...

salam kasih cinta sayang sumeeeeeee~haha...aku pun susah nak cakap skg...kejap2 aku naik emosi ngan realiti hidup aku yang macam tongkang pecah, everything turns up side down then broken!what can i say...i have to decide to letting go.we're never meant to be perhaps.

akan tetapi AKU BAHAGIA dengan NORA ELENA~hahahahahahaha

korang dah tengok ker??alaa aku aku penah tulis entry pasal drama nie yang main dalam slot 'Akasia' kat tv 3...tak sangka ramai gak suka...ada gak aku jenguk blog2 yang tulis tentang drama nie, how amazing that all of them so melted while watching...we're the same situation!wakakaa..

peminat novel 'Kasih Yang Suci' telah menjadi kipas susah mati 'Nora Elena'...HEBAT!!!tahniah kepada semua yang menjayakan drama ini, sungguh berkesan di hati...la la la~

so daripada aku asyik nak komen kenapa hidup aku begini begitu, kenapa mereka begitu begini...baik aku layan jiwang tengok ceta nie...lantak dorang la kan...ada lori ada bas, lain kali aku malassss...hahaha

kerana kegilaan itu, sekarang aku tengah 'download' episod 7...wakakaka..aku dapat link tu time aku bw tadi haha...lambat lagi tau..isk isk

k kita sambung nanti lagi...aku nak tengok tv.nite u all lup u muaaaaahhhxx. kat bawah ada sedikit buah tangan untuk tatapan mata korang..wowwww~



~will wait for this~wink***



4 comments:

  1. baru aku mahu berjiwang, tp takut pulak bila dia putus tunang. seramm yuuuu

    ReplyDelete
  2. haha..nda la moral of the story jgn cemburu buta..dan SEMUA ITU KETENTUAN YANG TERTULIS JODOH NORA ELENA UNTUK AHMAD SETH TAN~sigh~~jiwang yuuuu..wakaka

    ReplyDelete
  3. Kau memang sokong itu kan kalau dia ngan sethan.haha

    ReplyDelete
  4. SETUJU 200 peratus!!!HAHAHA...ensem babat tus cool gilaaaa..adeiiiii.

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P