Jalan2 wit my bespal!

-my pebret shot!-

salam kasih sayang!!!yeyeyeyeyeyeye akhirnya aku dpt update!!!maaf banyak2 blogger sume..minggu lalu merupakan minggu yg paling SIBUK aku pernah rasa sepanjang hidup aku berkerja...Tuhan je tau yg aku separuh nyawa siapkan suma tugas gara2 MESYUARAT AGUNG PIBG sekolah aku!!!

TENSEN.SIBUK.KELAM KABUT.MATI KATAK.MATI KUTU.LACK SLEEP.SEDIH.KELIRU.CELARU.TAYAR PANCIT.NGANTUK DI BANK...suma jenis perasaan aku dpt.kalo korang nak rasa apa yg aku rasa korang mintak la jadi SU PIBG skola korang..huhu.

ok stop.aku malas nak ceta kesibukan itu yg hanya mendtgkn kepahitan hidup.

actually aku nak post gambar2 aku amik masa aku trun kk then jumpa bespal aku..dia pun dah banyak kali minta aku post..tp d sbbkn kesibukan melampau,x mampu aku menunaikan permintaannya itu..sekarang bole sudah!sorry ing baru skg dpt upload..hehe

so enjoy ur eyes with pictures that i had taken.











No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P