bila cuti

aku suka!!!kira syurga dunia la bila cuti-cuti ini datang dalam hidup aku wakakak..melampau!

sebab...boleh bangun lewat!puas mata ini tido...

lagi, sebab boleh duk depan tv tekan2 remote tengok ceta2 yang aku 'missed' bila pegi skola..haha

dan paling best, aku tak payah 'ion' baju kurung..uhh bosan aku. elok sungguh la kalo jumpa kain yang tidak perlu seterika...cuci ja trus bole pakai...save tenaga aku..lalala

apa-apa pun, cuti wesak day cuma 1 hari, syukurlah ada dari tiada kan...so besok kena balik skola, kembali kepada rutin...

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P