i really need to cry!


i just can't feel anythng...

but i have to cry cz my heart doesn't feel right!

what happen to me??

=_='

sum1 pls make me cry!!!!!!!!!!...



selamat hari lahir...ROZELLA.!.

14-04-2011...SELAMAT HARI LAHIR ROZELLA NATASHA EVAN!

yang ke-19!

siapa dia??~x penting untuk di bicarakan (mungkin) ~ seperti baru semalam mengenali dia~


kenapa wish sini??~aku sengaja utk puaskan hati aku sebab aku tiada kekuatan utk mengucapkan di mana-mana pada bila-bila atau kpd siapa-siapa...

aku mendoakan semoga dia
.
.
.
.
.
.
.
*SETIAP KESUSAHAN AKAN HADIRNYA KESENANGAN KERANA SEMUA ITU UJIAN.

*SEMOGA PERSAHABATAN KITA MAMPU BERTAHAN SEHINGGA KE AKHIR HAYAT.

*AKU DOAKAN ROZEL SUKSES DALAM PENGAJIAN...DAPATLAH POINTER TERBAIK.

*MENDAPAT SAHABAT TEMAN YANG BOLEH MENJADIKAN ROZEL A BETTER PERSON THAN I EVER KNOW BEFORE~



back to remember!


i just can't sleep tonite...im back to remember someone

makes my life was fell so empty...think i love this feeling!

=_="

and i just want go back...hold it

its just can't be mine.

i close my eyes...i can see a better day

i close my eyes...i see the smiles!

God helps me...makes everything gone!

think i can't take it anymore.

i just want to go back to say sorry was forgetting you...


berganti hati...

korang pernah dengar tak dengar lagu nie??first skali aku dengar bila mana aku setia menonton drama asmara kat tv3 dlo...x tau cne,terus melekat kat hatiku ini cehhh!haha...mungkin sedikit terkena dan sedikit nasihat kpd aku kot...

mereka harus dilupakan seandainya ditakdirkan begitu kerana pasti ada yang lain...hopely~
(gila weii mood jiwang~ngeee)
<............................>
satu persatu telah ku hapus
cerita lalu diantara engkau dan aku
dua hati pernah berjaya
seribu mimpi tanpa ragu tanpa curiga

ku tak ingin lagi menunggu menanti
harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
ku tak ingin coba hanya tuk kecewa
lelah ku bersenyum lelah ku bersendiwara

satu persatu telah ku hapus
nada dan lagu yang dulu ku cipta untukmu
rasa yang dulu pernah ada
kini berdepuk terbelenggun dusta dan noda

ku tak ingin lagi menunggu menanti
harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
ku tak ingin cuba ku telah kecewa
lelah ku bersenyum lelah ku bersendiwara
kini ku sadari diri ini ingin berganti hati
cinta yang telah pergi harus berganti hati...
<.............................................>

rasanya kadang2 aku perlu melayan hati walau sedetik cuma kerna kadang2 ia mampu membuatkan aku tenang dan berjiwa...uiseh.hehe

..sekian sahaja ceta merapu meraban aku malam nie...layannn~





elakkan berpura-pura


salam...salam kasih sayang pagi yang sangat indah ini~kerana hujan baru sahaja turun membasahi bumi,ertinya sedapnya la tidoooooo~Zzzzzzz


korang pernah berpura-pura tak??pernah??alaa berpura-pura sebab apa laa...aku??mestilah,kalo korang tak pernah berpura-pura aku pelik laa..ahaha

ada situasi yang memaksa kita untuk berpura-pura~1.mungkin untuk menjaga hati~2.mungkin untuk mengelak malu~3.atau mungkin kita merasakan perlunya untuk kita berpura-pura.

ataukah kita memang suka berpura-pura kerana kebiasaan dan menjadikan hidup kita berlalu dalam kepuraan itu...di manakah kita??

aku pun pernah juga berbuat sebegitu...berpura-pura lupa,tidak melihat, tidak kisah dan berpura-puraan la ngeee~sebab??untuk banyak sebab...dan banyak daripada itu aku hanya mahu semua mengerti,setiap orang punya hati (klise ini hanya difahami andai kamu mengenali aku)waaaaa~

namun, elakkan la berpura-pura seandainya keadaan tidak memerlukan kita untuk berbuat begitu, kerana dalam apa sahaja hubungan kita sesama manusia ini kejujuran itu sangat penting. orang putih bilang honesty!!!

orait aku nak sambung balik buat keja, buat soalan exam wakakakakak...c u later bebeh~


why i like photograph...

A photograph never grows old. You and i change, people change all through the months and years, but a photograph always remains the same.

How nice to look at a photograph of mother or father taken many years ago. You see them as you remember them.

But as people live on, they change completely. That is why i think a photograph can be kind




akhirnya...suara itu


dia sangat misteri...hilang dan muncul tiba-tiba...nasib aku xde sakit jantung, kalo x lama dah aku kojol agaknya..haha~

tengah aku sibuk2 menyampuk kawan aku mesyuarat informal tetiba nset aku berbunyi...ada nombor yg tiada dlm list phonebook aku,but aku familiar sgt dgn nombor itu...

uikkk dia...dengan secepat kilat aku angkat...sok sek sok sek...ooo

*butir2 perbualan tidak dapat dinyatakan kerana melibatkan pihak ketiga dan sangat rahsia*wakakakaka

actually dia nie cuma telefon aku kalo dia berada dalam situasi...lain-lain masa kami akan hidup macam x pernah kenal dalam abad ini..uishhh hehe

~dia tersangat la sedih~x kisah la sebab apa...macam tadi..tut tut.

~dia tersangat la happy!!!contoh bila dia pass ujibakat af...

odoi anak2 sekarang susah kita nak faham kan...xpe la kita yg lebih 'matang'ini perlu lebih memahami...la la la~masing-masing hidup ba kan...jgn ko!

p/s : menjadi seorang kawan yg baik bukan sahaja utk masa senang tapi di kala susahnya mereka, hadirkan diri kita...jangan menjadi kacang lupakan kulit.