jenjalan @ joli2



salam...opss sebelum aku ceta2,belum terlambat rasanya utk aku ucapkan Gong Xi Fat Chai or Happy Chinese New Year to all Chinese specially for my friend and student...May this year bring more prosperty to all of us.yeyeyeye~aku pn nak gak.ahaha~~

ok ok...malam nie aku nak ceta al kisah aku jenjalan ngan my sis and nephew aku...yelaa aku pulang umah kat kinarut jumaat tu pastu sabtunya aku balik keningau,but before that aku joli-joli jap kat kk (kota kinabalu)..huh lama dah x jenjalan terasa rindu pula...ngeee~~

so my first step adalah breakfast kt McDonald yahooo!!happy sebab SIS AKU YANG BELANJA!!hahahaahahaha~save bajet!second~we all tgk wayang la...yaaa kali nie aku lak pokai cz aku yg kena kuar duit,huhh xpe laa skali skala..kitaorg tgk THE GREEN HORNET alaa ya Jay Chou tu..fuyoo best.korang dah tgk??kalo belum g la tgk.best wa ckp lu la..hihi

actually sebelum semua di atas aku buat,aku ada plan nak tgk someone g ujibakat AF kat permonede hotel,but pikir punya pikir 'mesti ramai org kat sana' so x jadik laa pegi..sob sob~sedih.sebab dah janji tuk dtg support dia..maafkan saya~~*_*.then try ajak dia tgk wayang sama2 pun xdpt sebab dia ada planning lain,so i think there no luck for us on that day.maybe~kecewa??of cos la,but think positive laa sometimes something happen for a reason,who know,right??.i just believe it.

macam besa la,ada gak la aku begambo-gambo hahaha.ok gambar2 nie diambil sementara nak tggu msuk panggung actually,get bored so kami take a pictures and ignoring poeple around us..


huahuahua mmg x malu langsung...so enjoy it.layannnn~wachaaaa!

breakaway style.!.

aku ngan jairrey (nephew)...org x reti amik gambo gtu la..huhu





No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P