MSSD (keningau)

sukan lagi...MSSD (keningau)..tema tahun nie,biru!!yeyeye cantik jgk la too simple,baju untuk bdk2 la lawa...tahun ini rasanya yang terbaik selama aku berkecimpung dalam dunia kesukanan di Tekniken uiseh kata2 hahaha~anyway seramai 8 orang atlet dari skola aku yang terpilih menyertai sukan di peringkat bahagian plak...gud luck to them~once again i'll join them.muahaha
......................

so ada gambar2 yg terpilih,kalo nak masuk banyak2 puas korang tengok la tapi aku x larat nak upload sume..hehe.so sila la melihat-lihat...termasuk gambar pemenang 100m & 200m L 18TKB Elvin Jr.Tamis!!!

...issabell...


~rest2 time~

~peace for de hottest~

~esther & laura~

~wit sir welboy~

~our sprinter~elvin jr tamis!!

~miss flora & aku~

gurauan yg semakin hilang..

penat..aku penat kerana sibuk bersukan walaupun hanya melihat budak2 yg bersukan mcm aku plak yg lebih2 penatnya..hahaha..sukan ini menyebabkan aku semakin gelap gelita huhu~nasib badan la kan..

entah kenapa dlm kesibukan aku bersukan (la konon wakaka)...aku teringatkan seseorang yg dah lama aku xbawa ckp...tiba-tiba aku rindu dengan bergurau senda dgnnya...kenapa la aku boleh2 teringat ekk...kasihan dengan kisah kami, aku menjauhi dirinya..tidak mahu membebani diri.

tapi hari ini aku teringin sangat membuatkan dia tersenyum dan ketawa...akhirnya aku menyalahkan diri sendiri...dan biarlahhhhhh~maafkan saya.


rindu!!!

aku RINDU!!!
.
.
.
.
aku rindu mak aku...bapak aku...
.
.
.
kucing aku~~
.
.
.
aku rindu nak balik umah aku kat kampung...aiyaaaaa~~
.
.
.
lagi??aku rindu untuk tidak merindui sesiapa kecuali yg di atas,masalahnya ada jgk yg terrindu huhu...la la la~



...

bolehkah aku memungkiri janji??


seperti mahu memungkiri janji...bolehkah untuk kali ini??boleh??sebab??banyak...yang mungkin munasabah,yang mungkin hanya alasan semata-mata...kerana naluri aku mengatakan untuk tidak kali ini.

boleh??kali ini seperti alasan untuk memungkiri janji terlalu ingin...seperti ketetapan itu sudah tidak mahu berubah.seperti sudah pasti untuk tidak mahu...

punya masa sehingga esok...malam ini aku mahu berpikir lagi untuk memungkiri janji itu...

saya perlukan idea..


ideaaaaaaa!!!saya mahu mengambil gambar2... kemudian saya perlukan idea!!huhu saya kekeringan idea...saya perlukan kata2 anda~haha aduhhh...i'll be busy back,train my atlet.the only change that i have is my weekend but look not in mood..huaaaa~where is my creativty??


~nie je yang aku rajin edit~bosan!




jenjalan @ joli2



salam...opss sebelum aku ceta2,belum terlambat rasanya utk aku ucapkan Gong Xi Fat Chai or Happy Chinese New Year to all Chinese specially for my friend and student...May this year bring more prosperty to all of us.yeyeyeye~aku pn nak gak.ahaha~~

ok ok...malam nie aku nak ceta al kisah aku jenjalan ngan my sis and nephew aku...yelaa aku pulang umah kat kinarut jumaat tu pastu sabtunya aku balik keningau,but before that aku joli-joli jap kat kk (kota kinabalu)..huh lama dah x jenjalan terasa rindu pula...ngeee~~

so my first step adalah breakfast kt McDonald yahooo!!happy sebab SIS AKU YANG BELANJA!!hahahaahahaha~save bajet!second~we all tgk wayang la...yaaa kali nie aku lak pokai cz aku yg kena kuar duit,huhh xpe laa skali skala..kitaorg tgk THE GREEN HORNET alaa ya Jay Chou tu..fuyoo best.korang dah tgk??kalo belum g la tgk.best wa ckp lu la..hihi

actually sebelum semua di atas aku buat,aku ada plan nak tgk someone g ujibakat AF kat permonede hotel,but pikir punya pikir 'mesti ramai org kat sana' so x jadik laa pegi..sob sob~sedih.sebab dah janji tuk dtg support dia..maafkan saya~~*_*.then try ajak dia tgk wayang sama2 pun xdpt sebab dia ada planning lain,so i think there no luck for us on that day.maybe~kecewa??of cos la,but think positive laa sometimes something happen for a reason,who know,right??.i just believe it.

macam besa la,ada gak la aku begambo-gambo hahaha.ok gambar2 nie diambil sementara nak tggu msuk panggung actually,get bored so kami take a pictures and ignoring poeple around us..


huahuahua mmg x malu langsung...so enjoy it.layannnn~wachaaaa!

breakaway style.!.

aku ngan jairrey (nephew)...org x reti amik gambo gtu la..huhu





Thode Badmash Ho Tum-Saawariya Love Song Full [HD].flv

...aku suka lagu nie...x tau napa.
its just touch my feeling~~



p/s: song from saawariya film.


knowing ourself.

Be patient toward all that is unsolved in your heart and try to love the questions themselves like locked rooms and like books that are written in a very foreign tongue. Do not now seek the answers, which cannot be given you because you would not be able to live them. And the point is, to live everything. Live the questions now. Perhaps you will find them gradually, without noticing it, and live along some distant day into the answer.