TVRC...again and again.

~TVRC~

TVRC penah dengar tak??korang dari Malaysia Peninsular memang tak penah dengar, kalo kat Sabah nie mungkin sapa2 yang tinggal area Keningau, Tambunan dan Ranau mungkin familiar dgn tempat nie..yang lain im not sure...

ceta bermula pada suatu hari pada hujung minggu yang sangat membosankan kami iaitu jeng jeng~cik jumatirah, puan samsia aka mummy yg membawa anak2nya c abg jj dan baby junior, berjalan2 membuang masa dan kebosanan di TVRC...

korang rasa apa yang best sangat kat TVRC??actually tak la best sangat, nice place cuma mungkin kekurangan pengunjung menyebabkan kawasan rekreasi itu kelihatan dibiarkan...pihak yang bertanggungjawab harus lebih peka dengan dengan keadaan yang semakin uzur..uiseh macam nak ceramak hikhik..k la ckp byk nie buat org bosan,so aku biarkan gambar2 yang bercerita~~layannnn

~kat sini ada kolam yang banyak ikan~

~dari yg kecik sampai hok besor mcm nie~awww


~samsia aka mumy,and baby junior (stiil wk-up)

~suh juma posing berlatarbelang umah penginapan tu~hihi

~0ne of my febret snap of d day~


~kasihan...junior penat sampai tetido...~


~trip ala2 yoga...ahaha~

~aksi??aksi kenakalan melampauiii~wawaaa



~aku and jj~niceeee viewww


~kelihatan aku yg kekeringan idea bergambar...wakakaakak~


~baby junior sedap jer tidooo~Zzzzzz


~suatu petangggg~

p/s: lupa lak gtau, TVRC nie ada kat Tambunan Sabah.hikhik...

6 comments:

  1. cikgu, itu ikan yg mengigit tu ka? yg terapi ikan tu?

    ReplyDelete
  2. bukan,yg mggigit tu d ranau..ikan d tvrc yg kuat makan ja ahahahaha.

    ReplyDelete
  3. aku tgk ko macam dah gemok je?ye ke? hehe

    ReplyDelete
  4. haha..yup aku berjaya naik 1kg hahahaha 45kg dah!bole la tu kn kn...xla gemok,berisi jer muahaha

    ReplyDelete
  5. ingatkan ikat gigit2 tadi..... :)

    salam lawatan dari Admin Blogger's Malaysia (^___^)

    ReplyDelete
  6. thnks..hehe..bkn ikan ggt tu,ikan pelahap mkn jer..;)

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P