sukan oh sukan

salam...khamis yg indah cz hari nie utk mggu nie aku xde kls yahoooo!!next week mgkn dah ada kls cz ting.4 dah habis minggu info..wawaaaa~

minggu nie jgk sekolah aku dah start latihan sukan tuk KOT (kejohanan Olaharaga tahunan)..aiyaa ertinya time untuk kembali menjadi hitam.hahaha...xpe la.tahun nie gak aku dilantik dengan jayanya menjadi ketua rumah sukan perkasa fuh!!i have no words for this statment..wakaka~kerana dedikasinya aku dengan sukan,aku menerima dengan hati yang terbuka seluas-luasnya muahahaha...we can do it~


hari nie first day..cari budak2 tuk ikut acara 1 hal, dengan budak yang xnak ikut huh..aku sekeh satu2 baru tau...apa2 pun usaha itu tangga kejayaan~amin3.

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P