rajin dan terus rajin..

azam?mahu semakin rajin...yayaya.susah!!!sebab aku memang pemalas..wakakak TAPI TIDAK BOLEH TIDAK!!!SEBAB...

~jawatan aku bukan alang2 tahun nie,sume nak bagi setiausaha kat orang pemalas macam aku nie..how come!tapi xde yang mustahil ba kan kan...so chaiyoooo inn!

~sume orang nak yang terbaik dalam hidup..gitu juga aku,better than last year.so mesti rajin

~supaya keja xde yang tertangguh lagi dan lagi!!!hahaha..
.

p/s:doakan aku berjaya menjadi RAJIN!!amin3.

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P