menjawab tag lagi...jom

salam selasa~salam maju jaya (melalut2 kjap)..haha.oo ya hari nie mmg aku tggu2,knp??setiap selasa aku psti mau tgk tu ceta 'Asmara' di tv3..hihi.korang ada tgk x??best...

tp pg ini terasa mahu mnjwb tag yg telah diberi cik shiqa 'suatu ketika dahulu' muahaha...ok br ada 'mood' jwb ba...k mari layannnnn~~

pertama sekali title korang cipta sendiri .
~ Tag merapu meraban merepek (HAHA)


kedua korang kena citer 25 perkara yang orang tak tau tapi orang kena tau .(BC BTOL2)

1. sy mempunyai byk nama panggilan...inn. linda, dayang, lin, haslinda..apa2 my full name "Dayang Haslinda Binti Otip"..hihi.so pilih jk
2. tahun ini tarikh bday sy sgt cantik 20.10.2010,namun hakikatny besa2 ja tu
3. sgt sygkn kucing...penah mgis sparuh jiwa bila my pebret pet mati tym primary school dlo..huhu sdih sgt...sob sob~kubur dia sambil mgis teresak2...~~
4. ada 6 org kakak dan sorang abg...dan xgemar dirujuk sbg ank bongsu yg manja!!
5. tgn kiri penah patah!!sbb trslh landing tym men trjun2 dr pondok...haha~dan d simen!pdn muka sbb nakal kn (my mum says..isk isk)
6. suka buli bdk kecik...sj nk tgk thp ktahanan n kpintaran mrk..
7. passion sy..photoghrapher.watch.car (hummer n mini cooper)..book!!
8. sgt sukakan kemeja(jeans) Padini dan Levis jeans...mcm semat tau.haha
9. org xtau sy sgt suka dgn jam tgn...kuar dr ruma tuk jln2 msti pkai jam!!!kalo lupa...sy RELA amik blk...feels weird
10. pendiam mula2 kenal.sbb sy PEMALU..(btol x cik Shiqa)lalala
11. hny mmpyi 2 selipar tuk jln2(setakat ini dan dlm usaha menambah tp nta bla)...akibat too choosy!aiyaaa
12. kalo marah seseorg sy suka diam...kerana kalo marah sy mmg sgt berbeza dan takut bertukar jd GORILA wakakaka.
13. 'terlalu sangat terlampau' suka bergurau dan buat lawak~gen dr kturunan my bapa
14. suka buat org ketawa...sy suka tgk org senyum.
15. sesuatu yg pelik...sy peminat kpd twin (hrp2 bl kwen nti dpt bby twin).haha
16. sgt sygkn sahabat2...anythng for them selagi sy mampu.
17. suka pendamkn perasaan krn xsemua org memahami siapa sy sebenar...so i kept it secret and mks evrytng normal for eyes.
18. menghargai apa sahaja yg diberi kpd sy...apa sahaja!tp yg baik2 la..hehe
19. suka lepak, jalan2 wit member2...melancong ke ngra 4 musim.pasti 1 day..yeyeye
20. hajat terbesar sy "mahu membawa my mum and my bapa ke Mekah"..i.Allah doakn yaa
21. sy ksr d luaran hakikatny mudah kasihan my weakness!
22. menambah kawan adalah suatu aktiviti yg sihat bg sy...namun cuba ikhlaskan.nk jd kwn sy trlalu sng,add sy d laman FB (inn haslinda) atau d sini pn bole..hehe
23. first love sy Prince William..ala ank mdiang Lady Diana tu..smb:cinta yg x kesampaian laaa..muahahaha~pcy jak
24. pkataan yg paling sy suka.Terima Kasih
25. sy sgt syg seorg xstndt sy (sapa??d sbbkn sy prahsia..can't tell.myb 1 day)..ok korang (blogger) adalh yg ptama tahu d dunia ini..sy akan bt apa shj utk dia shingga dia mnjd sum1 sumday even ramai xphm.tiapa sy serahkan sgala kpd Tuhan utk mnilai buruk dan baikny niat sy...yes!!!akhirny trluah jgk...lalala~

yahuuu sda siap!!!pnya penat nie...hampir sparuh hdup oo d tinta..ok slmt mmbc.

ketiga korang kena tag 25 orang termasuk orang yang tag korang

1. cik Shiqa - sahabat dunia n akhirat!dlo,kini & selamany
2. zura- sahabat aku yg slamber babat
3. Pais~mcm rapat tp d alam maya shj..haha

...xsampai 25 sbb sgt2 letih mnjawab tag ini...haha


keempat tag ini aku dapat daripada Cik Shiqa..i lop u pren,muahhh~

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P