menerima seadanya semuanya...


assalammualaikum...minta maaf trlalu jarang 'mgupdate' blog ini...trlalu sbuk rasany..
hendak menulis2 tp bdn dan minda kepenatan so terpksa entry2 yg ada skg pendek2 shj.
i.Allah jika di izinkan sy untuk merasai masa lapang yg panjang,akan sy update blog ini semahu2nya...hehe

3 hari yg lalu ada bday sy yg ke-26....wahh dah bsr sy rupany.
tp bkn nk ceta psl bday sy.nti la ceta tu sy tulis cz byk yg mau d kongsikan..sbr ya kwn2
ntah mcmna smalam bila mata sy susah nk lelap, sbb otak serabut,sy terpikir...

kenapa sy menuntut utk org berbuat sgt baik kpd sy??
kenapa sy mahu di sayangi??
kenapa sy perlu marah utk perkara yg bukan2??
siapa sy utk meminta semua itu??

saat itu sy sedar sy bukan siapa2.
saat itu sy jg sedar sy perlu utk menerima apa shj bkn terlalu demand.
tiada taraf sy d dunia ini menerima layanan yg baik.
tiapa la...sy insan biasa yg kelemahan itu kerap mencacatkn diari kehidupan sy...

sy redha apa berlaku...

p/s : ini bukan nota kecewa cuma kata2 hati utk diri sendiri.

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P