ceta seram..ngeee~


  • hoho...kjap amik smgt dlo mau ceta nie...xsangka aku bole rs benda alah nie ngee~~ok.hari khamis last week, mcm besa mlm tu pasti ada movie seram,nta mcm mna mlm tu aku teringin tgk ceta "dendam kuntilanak" astro prima kalo x silap...dh la mlm jumaat tp gatal sungguh hati aku mau tgk even aku pnt thp babat siang tu,cz mroyan 1 keningau ngn sharifah cr mknan wakakaka...bosan!!!
  • lps on9 skjp around kul 10 lbh aku kuar blk mau tgk tu ceta...xcited wlpn dh penah tgk(actly aku lupa ending dia so aku mau tgk blk)...aku ajak ar juma.isk mn la aku brani tgk 1 urg kn..huhu....sharifah?oo dia sda msuk blk tdo cz pnt.aku cntnue tgk ngn juma sambil baring2 ats sofa waa ngn bantal n selimut op cos tuk ttup muka tym babak seram hahaha...
  • nta cna aku bole ttido, jam brapa aku pn xpasti...yg sure dia blom abis tu movie aku sda ttdo alalalala...n sedar bl ada org kc bgun aku
"inn bgun,msuk bilik"....

  • aku pn ngn mamai bgun msuk blk..tym tu ruang tamu lg,lampu x mati tv hdup lg...esokny tba2 aku tringt,sapa kc bgun aku smlm???...o c juma kot cz dia tgk tb ngn aku..hahaha.tym d skola,shrph ada ceta dia ada gak tgk tu ceta.aik bila??oo myb tym aku dh ttdo dia kuar tgk kot..hati aku brkata2 dan mgkn dia yg kc bgun aku...
  • blk umah..km ceta ar...aku n juma stat ceta d ruang tamu, shrph blom msuk..
aku"uik ko kc bgun aku ka juma smlm?"ngn muka kompeden...

juma"eh tda la..aku yg kmu kc tinggal tdo 1 urg smlm"

aaaaa~oo myb shrph la tu..pastu shrph msuk..

aku"pah ko ka kc bgun aku smlm?"skali lg ngn kompeden

shrph"eh tda laa..aku kn tdo awl smlm"

aku stat herannnnnnnnnn....knp ini ceta mcm lain2...

aku"abis sapa yg kc bgun aku smlm?"

  • kmudian ketiga2 kami berpandangan~~seram mula mnyelubungi kami...huhu...sapa yg kc bgun aku??aku xnpk sgt muka yg kejutkn aku cz mamai kena kc bgun dr tdo nyenyak kn...waaaa!!dsbb kn itu,mlm itu km tiga2 tdo d ruang tamu hahahaha.KETAKUTAN!!!...agak2 korang bhya tak 'benda' tu??...ngeee nsib aku xsakit kena tgur...
  • takut?mmg la aku takut..aiii aku jrg gak takut tp sda kena bgtu..aku brdoa juta2 kali jgn lg berulang laa..sekian la,ceta byk2 kang aku xdpt tdo..skdr utk berkongsi ceta ja.tQ sbb sudi mmbc..hehe


No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P