ceta movie pebret aku...3 idiots


salam~apa aku nk ceta kali nie??..actlly aku sdg menahan diri dr tdo..so pikir2 bgus jgk kalo bw skjp semantara tggu mghrib...tp mslhny aku xtau nk ceta menda bdk oii..hahaha

ok la aku nk ceta sal movie pebret aku!!yeyeye...aku nie orgny sgt universal...wyg melayu bole layan, omputih pn msuk gak..yg bollywood pn kdg2 msuk then sedikit suka ngn kollywood..uiseh~
aku layan sume asalkn bole msuk jiwa...dr thriller,lucu2,seram sejuk... termasuk la yg agak romantik2 gtu..wakaka...paling aku suka tgk wyg berlwn2..best!

so this time aku ceta psl hindi movie pebret aku "3 Idiots"..korang penah tgk tak??aku ckp korang la,rugi x tgk ceta nie..lakonan aktor pebret aku gak hehe Aamir Khan & Kareena Kapoor muahaha..aku dh beli cd ny 1 aku bg ngn kwn aku (cz muka dia iras kareena..haha)..pastu aku beli la 1 lg utk aku......kalo dia senyum mcm bgni la...hihi

nk ceta cket la.dlo aku paling benci ngan c kareena nie,sumpah ats nama kucing2 aku,xtau la napa mgkn dia slalu npk gete (gatal) dlm film2 sblm nie hihi...nta mcm mn pd suatu ketika dia smakin matang dlm lakonan aku pn stat minat.haha..kalo aamir khan jgn ckp la aku dh stat minat sjk tym skola dlo..so cuteeeee n babyface.

Rancho sampai di kolej..

...babak lucu ...papadom plus dot dot...haha



kenapa aku minat ngan ceta 3 idiots nie??kenapa dan mengapa...aku rs 1 sbb nilai persahabatan yg d tunjukkn oleh watak2 dlm ceta nie..1 lg ttg pandangan mrk ttg ilmu @ knowledge,betapa apabila kt mencinta ilmu kita akn snts bahgia dan kurang stress semasa xam..hahah korang caya la ckp aku...bukan semata2 ttg cinta cintun yg cetany smakin byk belambak2 d hamburkn oleh karywan bollywood.huh menyampah!!


kisah 3 idiot??korang nk tau ker??..alah xbest kalo aku ceta..korang kena tgk baru dpt feel mcm mn aku tgk..iaitu biar sda berkali2 aku tgk aku akn tetap menangis pd babak2 tertentu..huhu..sedih la~so tchng my heart...tgk ar,pastu kt komen2..sapa stju tau sapa xstuju bahawa ceta nie..BEST!!..beli cd kt kdai BUT yg ORIGINAL k..


p/s : tag line ceta nie ..."aal izz well (all is well)"...aku slalu bt.haha



1 comment:

  1. hahaha hitam putih tu bah nda tahan. ngeee lagi2 tringat pngiling roti. eeeeyaakkk.hahaha

    weh jom2 amik award, n jawab tag nya.hehehe

    http://kauakuduniaku.blogspot.com/2010/10/award-mari-amik-award.html

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P