my dream~HUMMER~

  • ahad!wekend~ailike so much,y?cz aku bole tdo lewat dan dpt jgk bgun lewat..haha..ilopit!!then when i wk-up,i will felt bored uwekss wat d hell of feeling hurm...but today..bgun lewat then sharifah ajak g mkn (lunch kunu jam 2 sda)..aku terasa mau mkn nasi ayam,so g la mkn kt restoran nasi ayam Malaysia..sdap tau ns aym kt cne..kalo dtg keningau,singgah la yek..hehe

pas mkn,shrifah ajk g survey cz dia mau belikn insan kesygn dia helikopter...woww!itu la tanda ksih syg insan berkasih...aku doakn smoga dia bhgia dan d percepatkn jdoh mrk amin3...dia tgk tu heli,aku lak tgk keta(mainan)...wawww!mata aku berpinar seketika ternpk hummer!!haha...yaaa aku mau!harga bole thn...tp nti laa..aku mau cr byk2 then bt koleksi...kmudian otak aku mula mbt plan..agak2 apa??diam dlo la nti dh jd aku gtau ek..hihi,im so xcited..opss lupa gtau,aku adalah pebret atau lbh tepat dia hard fan of 'Hummer" car...korang tau ker rupa dia??ada la aku amik gambo kt kdai td..sj bt penyejuk ati cz hg hummer nie sampai bl pn aku xdpt beli acttually..huhuhu...dpt bt koleksi yg mainan pn jdk laa...

~ah nie la hummer td aku npk~ngeee

~others collections then hummer d white 1~

No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P