loply Granpa*


korang ada datuk x lg??...hehe...aku ada lg, bapa kpd bapa aku
nie jelah yg aku ada,yg lain aku xsempat jumpa~~huhu
al-kisahnya raya tu mak aku bsg2 suh jenguk sis aku yg keja kt johor jenguk dia,
maka dgn rajinya aku pn bw la dia g jumpa our granpa kt umah pk cik...
sempat jgk la amik gambo2...fuh granpa aku suka!!haha..suh lg tgkp pic dia ngn 'pipe' dia skali wkaakkakaka...


mesti korang heran..apsal granpa aku xpkai baju...ms km dtg dia tgh mkn,
dan dia mmg xsuka pkai baju...hihi...pastu wajib disediakn kopi lg!!!sama ngn bapa aku'antu kopi'

sj nk gurau2 ngn dia..maintain macho wlpn umo dah msuk 119 tahun..jgn xcaya ek
org paling tua kt kg aku!!pastu x knl kami sume..lalala..xpe la..

oo lupa gtau..baju kuning tu my sis (julia @ tata)single lg tp bakal lucut title xlama lg haha
pastu baju ijau tu lak sis aku jgk (maliah @ cama) taken dah tp msih bole ngorat kalo mau
hahahaha...
and yg bju clour coklat tu niece aku (ank kak Long)...keja kastam Labuan..
dan korang pasti heran napa aku npk ganjil (cz pkai tshirt)wakaka..actly aku nk bw
bapa aku g beli ikan kt umah mk.ck aku ptg tu and just drop by mrk2...
tapi br aku nk gerak, dtg lak kwn2 bapa aku beraya...dgn selambany
bapa aku trun dr keta...isk isk isk...sabo je la aku braya bgtu 'rock'..haha




No comments:

Post a Comment

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P