aku la warden itu..haha

sblm aku ceta,korang jgn slh anggap..ini bkn ceta angkt bakul sendiri atau riak,cumany kisahnya ingin d kongsikn kerana sgt lucu dan bkn slalu terjadi muahahaha...bermula kisah~~

...pas pulang mkn d kgau aku stay kt ruang tamu,mls mau tdo wlpn mata ngantok thp babat cz aku mau on9.haha.lyn fb dlo..mcm besa stat bosan wken!!
tgh aku syok lyn fb,tba2 pntu umah kn ketuk...dlm ati aku 'aik bdk2 nie,mmg xbleh tgk aku sng la,br mau rest.huh!'
sore aku xknl"askm cgu"
aku "wslm...ya..sapa?buka pntu"...wah trip2 grg..skali yg buka pntu ..

mak aiii mak bdk laaa...aku pn sengih...TAPI YANG HERANNYA.DIA JENGUKKAN KEPALA DIA DLM UMAH,SAMBIL KEHAIRANAN...aku pn heran,cz tu mak cik mcm blur,then cari2 org.tgk umah sambil mata melilau..aik mkck nie cari sapa??pastu mkck ckp ngn bdk blkg pntu,aku xnpk..
terjengul pla muka c asnizah sambil berkata
"cigu km mnta kebenaran pulang"ooo..pastu mkck terlopong..ah cgu ka?hahaha..aku mcm nk golek2...dia xcy aku cgu..adeiii.rupany mnta kbnrn blk ank dia n cz ada kwen,aku kc iya jk...
uikkss..trus dlm kpla aku..aku nie mmg npk mcm bdk ker kalo xpkai pkaian formal??ka aku nie awet muda..muahahahaha!!!aduuuhh...tolong aku nk perasan!wakaka

2 comments:

  1. hehehehe.. makna ny ko kekal muda.wakakakak

    ReplyDelete
  2. i.Allah hati yg snts bersih mnjdkn muka kt awet muda..muahahaha.

    ReplyDelete

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P