hurt..perhaps?


hurt??just perhaps...little feel taken aback...myb just my feeling...i still can take it. wat happen to me?feel so weird...God pls help me out, i don't want this, really don't want it...show me d way, show me some solution...i don't want to hurting, and also don't wanna be hurt...huh..why evrytng makes me feel so dumb now??let me alone if no one be with me,im prefer with that...alalala~where is me??inn..no one can fooling around me...go away from my life if u just wanna playing that stupid game,huh tda apa2 sbnrny,cuma knp sejak akhir2 nie terlalu ramai d antara org rapat ngn aku suka mbtkn aku terasa??look alike just take advantage on me??y??sbb aku baik sgt kot..atau sbb sifat tdak peduli aku??jauh d sudut hati aku tdk kisah apa org mau bt ngn aku, but sumtym makes me fade-up.aku manusia biasa yg punya hati dan perasaan, kalo la tdk mampu utk d jg don't hurt it...i just wanna be happy...let me rest in peace,...haha...adeiii,hny luahan perasaan...hny utk tatapan mata...jgn d bw ke hati atau jantung

im speechless...0_0

...d reason ...
I'm not a perfect person,there's many things i wish i didn't do, but i continue learning ,i never meant to do those things to you, and so i have to say before i go...that i just want you to know, i've found out a reason for me,to change who i used to be, a reason to start over new and the reason is you...i'm sorry that i hurt you, it's something i must live with everyday, and all the pain i put you through, i wish that i could take it all away, and be the one who catches all your tears, thats why i need you to hear, i've found out a reason for me, to change who i used to be, a reason to start over new and the reason is you...
...then...
There will come a day when all of this is in my past..and there will come a day when you're out of my head at last ...i'm trying not to fall...damn it's such a long way down...but here i am....
1 day i will make us free ^-^

Hari ini dlm sejarah HAHA


apakh cetany??hahahaha...hari ini kul 1.30 aku kuar mkn ngn c mummy,shrph n juma...sebtolny aku mls mau mkn,cz msti teda selera,tp m.ck shrph pny bising mbebel aku tda mkn,jd sblm tu mulut dia aku jahit,aku kc iya jak la..hahaha..ok d sbbkn c juma trmimpi2 tu tomyam cna dreamland then c mummy pla tgh prgnant mau mkn jgk tomyam cna,xpa la wlaupn smlm sda mkn benda sama smpai aku kkyngn thp dewa pemalas..aku ikutkn jgk la..uisehh kwn baik kn..trus order teh c spcial,tomyam cmpur,isi ikan n bby kailan (tp rupa mcm mama kailan oo c mumy blang)hahaah..suap jgk dlm mulut sbb lpr thp babat..ceta,mkn,ktwa,tgk tb,mnum air..skali tgk??fuyohhhh nasi aku habis!!!!hahaha...tu la sejarah hari ini telah aku cipta..dlm beberapa bln ini,ini la kali pertama aku dpt habiskn nasi dgn licinny..hny tggl tunggul mama kailan n ekor udang(shrph ckp)wakaka...pny aku xcited..lapar btol kot...tus c shrph yg terkenal ngn kuat mkn tda dpt kc abis,sbb atiny tgh bercelaru,cz men "mengaus"ma buat atiny..alalala..lantak kmurg la,tua2 pn mau lg bgtu..bkin kc cpt tua baaaa..hahahahahahah...maka aku dgn banggany,menyatakn hari ini dlm sejrah aku dpt kc abis tu mknan..teda pembaziran..lalalala bhgia!!!hehe..5.29pm

MALAS!!!!


agakny aku mau terus terang la,sgt la aku mls mencoret2 nie kdg2 haha...tp aku ksian ngn blog aku nie,hmpir setahun sda ku tinggalkn tnp apa2 post wkwkw...kalo ada award blog paling slow,paling lembab,paling bida..aku la pemenangny tanpa ada saingan ahahah..bkn apa,kdg2 xda idea mau tulis, kdg2 tu pula ada idea tp mls mau tulis huhu...gini la kalo pemalas,tp stat world cup nie aku mau tulis2 la,ckit2 pn xpa janji ada jgk kn..sbb mau bicara soal BOLA..yeahaa...seronok!!!then bole jgk mbebel2 cni,kc kurang2 nie tensen ma keja,urg,hdup and tu tu tu..haha..apa2 pn kalo ada d post nti,kpd sesiapa shj d dunia ini,d alam fana ini hamba dgn rendah diriny mahu memohon maaf jikalau ada terksr bhs,terguris ati atau terluka dek kerana tulisan2 hamba nti..percaya la,semuanya hny luahan hati dan hny utk pndgn mata tnp perlu d bw ke hati atau jantung..wkwkw..so wish me luck..hav a nice day evry1..PEACE 3.37pm

World Cup 2010







2010...its stated a great year with world cup..hoho mcm besa team pebret aku BRAZIL muahaha.."ilopu KAKA"...treadmark!!!gila bola 5 thn sekali tidak apa ba kn,means tdo bola,mkn bola,bgun bola,ckp bola lastly its all about "B" for Ball..ahahaha.seronokny bila kt brckp tntg bola,tiada yg pasti sbb bola itu bulat,bole berada d mn2 shj...tgk la kaki sapa yg tendang,kalo champin gol,kalo tdk cna jak sipi2 kihkihkihkih...in this game,we count 90min wit full suprises,anythng can happen...and for me,its not about how many score u can do,its all about win that game even just for 1 goal,and if u can do more than that,let raise u arm..we ar d greatest!!!haha...paling syok kn kt ceta2 psl bola ngn membe yg jgk kaki bola and lg syok kalo kt ceta ngan membe yg sama pebret team muahaha...mcm mkn goreng pisang stambun..yeahaaa..yg pasti kasyikan kt membicarakn world cup,ada yg cuba melebarkan kesronokan world cup dgn "beating" any match...aku xkisah la,jnji aku xbt..lantak korang la,cuma nasihat aku jgn la berabis jgk,agak2 kalo beat,letak la rm1.50(utk mrk yg kurang duitny)hahaha...kalo yg kaya tu,jgn ckp biar drg kc abis 5juta..muahaha..nwy,kt "MESTI ENJOY THIS WORLD CUP MOMENT"...ADIOIS AMIGOS BARZIL...cawww 10.57am...