seronok?


agakny apa yg membuatkn kt seronok?dpt duit?dpt benda yg kt sgt inginkn?atau dpt ksh syg?hehe...anythng la,aku seronok?paling seronok bl kuar ngn membe jln2 buang duit lalala~mostly wit my bespal,ala yg d sebelah nie...duit km buang xla byk sgt,tuk tgk wyg,beli baju2 ckit then paling penting MAKAN...keluar hang out sgt2 bt hdup aku seronok,1st sebab aku sgt suka melihat manusia,2nd cz aku gila tgk brg2 baru d market like watch,buku2 then pakaian haha sgt bt aku teruja!tp jauh d sudut hati,aku mahu melupakn segala kekusutan dlm hdup,2 mess up wit people yg ntah apa2,then kerja yg mcm xpenah abis...bkn mengeluh just teda la huhu,xbek mngeluh nti rezeki yg kt dpt x berkat...kc jauh la aku dr sgala kjhatan,jauhhhhh...ahaks so motifny, this wkend mcm mau hang out la,cz aku dh really serabut wit this all,really need refreshment...too mess...too bad...sgala too la hehe..nta la aku nie kdg2 mcm baik,mcm jdk bodo wink***hahaha...aduhhh blame myself la,not other people cz hdup kt sndri kt uruskn bha,so when u life turn to bad tat means u got d wrong way,so turn back la...find d other ways tat will bring u more happines and laughing...manusia snts berubah2 beware wit people yg change to bad wakakak..siapa?any1...tp aku snts pcy yg kawan aku snts ada utk bg cure utk sgla pykt aku huhu,kn kuniQ...suggest la aku bl apa,aku mau bt sedekah nie ma tu kdai2 haha...smthng in my mind?yup u right...there is smthng in my mind...smthng yg rsny aku mau 4get,smthng yg aku mau cuci dr otak aku then mau d buang jauh2 cna laut china selatan...cz makes my life so bad...but true, that THING nthng 2 me...BUANG...THROUGH AWAY...hoho...huh lega,sapa jumpa malang la!!!

1 comment:

di alu2kan berbuat bising @ berbisik @ melalak kat sini :P